tag:blogger.com,1999:blog-1090578700327173005.post2429725217319621086..comments2023-10-23T16:41:35.470+03:00Comments on Νεραϊδοσκονη: Χρωματιστά μαρεγκάκιαΑναστασία Νεραϊδόσκονηhttp://www.blogger.com/profile/15621292030044818365noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1090578700327173005.post-28056167003078832852015-10-10T16:33:06.815+03:002015-10-10T16:33:06.815+03:00Γειά σας.! Ποσά κομμάτια μαρεγκες βγαίνουν περίπο...Γειά σας.! Ποσά κομμάτια μαρεγκες βγαίνουν περίπου με αυτά τα υλικά? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1090578700327173005.post-92166927560348940192011-03-18T23:18:23.141+02:002011-03-18T23:18:23.141+02:00Λοιπόν, ένα-ένα γιατί μπερδεύτηκα.χι!χι!
Τα μπισκό...Λοιπόν, ένα-ένα γιατί μπερδεύτηκα.χι!χι!<br />Τα μπισκότα κρατάνε μια βδομάδα,μπορεί και δύο,για να είναι μαλακά και φρέσκα(τουλάχιστον για την συγκεκριμένη συνταγή).<br />Μόνο το όνομα είναι γλάσο και υπάρχει ένας ειδικός στυλό (cook-shop) για να γράψεις ή φτιάχνεις μικρό κορνέ από λαδόκολλα.Αφήνεις πρώτα να κρυώσουν τα μπισκότα και μετά το γράφεις(καλύτερα την επόμενη μέρα γιατί το μπισκότο κρατάει υγρασία μέσα).Στεγνώνει γρήγορα(σε μισή ώρα σχεδόν) και μπορείς να το συσκευάσεις όπου θες(καλύτερα όχι αμέσως). Και στο δικό μου χωριό αυτό λένε!!!!!!!!χα!χα!Λες να είμαστε απ το ίδιο; Πάντως σου εύχομαι να τα καταφέρεις και να σου ζήσει το μωράκι σου.Ότι άλλο θες,εδώ είμαι.Εσύ έχεις blog;Αναστασία Νεραϊδόσκονηhttps://www.blogger.com/profile/15621292030044818365noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1090578700327173005.post-33557906709879551742011-03-18T22:14:36.223+02:002011-03-18T22:14:36.223+02:00σε ευχαριστω παααααααρρρρρρρρρρααααααα πολυ για τη...σε ευχαριστω παααααααρρρρρρρρρρααααααα πολυ για την αμεση απαντηση!!!σου εχω ομως και ποιο δυσκολη ερωτηση!!!λογω οικονομικης κρισαρας θελω να φτοιαξω μονη μου τα μπισκοτακια για τη βαφτιση της μπεμπας μου και σε ρωτω λοιπον:ποσες μερες διατηρούνται;πως εγραψες ονομα ειναι γλασο και αυτο; και αν ναι πρωτα στεγνωνει η βαση και μετα με κορνε γραφεις;στεγνωνει τελειως; δηλαδή γινεται σκληρο τοσο ωστε να συσκευαστεί σε σακουλακι με κορδελιτσα και να μην διαλυθει μαλακωσει;στο χωριο μου λενε δωσε θαρρος στο χωριατη να σου ανεβει στο κρεβατι;συγνωμη για τον καταιγισμο ερωτησεων αλλα 21 μαιου εχουμε βαφτιση και δεν ξερω αν τα καταφερουμε οικονομικα να γινει!!!παντως και παλι μπραβο σου ειναι ολα υπεροχα!!!ΚΑΤΕΡΙΝΑhttps://www.blogger.com/profile/10762344291525702175noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1090578700327173005.post-80425927649756881472011-03-18T21:50:11.499+02:002011-03-18T21:50:11.499+02:00Κατερίνα σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου,να εί...Κατερίνα σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου,να είσαι και συ καλά.<br />Λοιπόν θα σου πώ όλα μου τα μυστικά τώρα.....το κουπ-ατ είναι απ τον Στέλιο Παρλιάρο(Κολωνάκι είναι το μαγαζί του)και η συνταγή για το γλάσο είναι η εξής απλή: <br /> 1)1 ασπράδι<br /> 2)λίγες σταγόνες λεμόνι 3)λίγες σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής<br /> 4)ζάχαρη άχνη<br />ΕΚΤΕΛΕΣΗ<br />Χτυπάς με σύρμα τα 2 πρώτα υλικά <br />και προσθέτεις άχνη μέχρι να γίνει όσο σφιχτό θές.Και τέλος το χρώμα. Έτοιμο.Ότι άλλο θελήσεις,στην διάθεσή σου.kisses,anastasia.Αναστασία Νεραϊδόσκονηhttps://www.blogger.com/profile/15621292030044818365noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1090578700327173005.post-5666660569734349712011-03-18T21:39:26.569+02:002011-03-18T21:39:26.569+02:00Χρυσάνθη μου,τι ώρα είναι αυτή που μου άφησες σχόλ...Χρυσάνθη μου,τι ώρα είναι αυτή που μου άφησες σχόλιο;Κάλε δεν νυστάζεις;;;;;Αναστασία Νεραϊδόσκονηhttps://www.blogger.com/profile/15621292030044818365noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1090578700327173005.post-14130369097551480332011-03-18T14:19:19.154+02:002011-03-18T14:19:19.154+02:00ωχ!!!το παραπανω σχολιο ειναι στο λογαριασμο του α...ωχ!!!το παραπανω σχολιο ειναι στο λογαριασμο του αφεντκου μου γραψε λαθος!!!κατεριναΚΑΤΕΡΙΝΑhttps://www.blogger.com/profile/10762344291525702175noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1090578700327173005.post-10765741748004416362011-03-18T14:07:16.411+02:002011-03-18T14:07:16.411+02:00καλησπερα σε ευχαριστουμε για τη συνταγη πες μας ο...καλησπερα σε ευχαριστουμε για τη συνταγη πες μας ομως πως εφτοιαξες και το γλασο για της κορωνιτσες;και απο προμηθευτηκες τα κουπατ;εαν λεγονται τα μυστικα βεβαια!να χαιρεσαι το κοριτσακι σου πολυ ομορφος στολισμος!!!και του χρονου!!!κατεριναUnknownhttps://www.blogger.com/profile/06957458775297178265noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1090578700327173005.post-47203677011974670902011-03-10T03:53:06.366+02:002011-03-10T03:53:06.366+02:00Να που και εμείς δεν κοιμόμαστε και μας άνοιξες βρ...Να που και εμείς δεν κοιμόμαστε και μας άνοιξες βραδυάτικα την όρεξη!Πολυωραία φαίνονται μέσα στις γυάλες!!!!!!χρυσάνθηhttps://www.blogger.com/profile/09579579326814494619noreply@blogger.com